O podjetju

Podjetje AGROSORŠAK, prodaja in servis kmetijske mehanizacije, d. o. o., smo družinsko podjetje, ki sva ga leta 2011 ustanovila Alenka in Andrej Soršak z družino. Sedaj nas je v naši ekipi deset zaposlenih Pridobila sva ekskluzivno regionalno zastopstvo ene najprestižnejših znamk kmetijske mehanizacije CLAAS iz Nemčije, za vzhodni del Slovenije.

Ukvarjamo se predvsem s prodajo vrhunske kmetijske mehanizacije CLAAS , prodajo originalnih rezervnih delov CLAAS, diagnosticiranjem, servisiranjem in popravili vseh kmetijskih strojev CLAAS, redno izvajamo tudi vse vpoklice (inšpekcije) strojev CLAAS v Sloveniji po naročilu tovarne CLAAS.

V naši stalni ponudbi so tudi stroji za obdelovanje tal znamk HORSCH, RABE, HEVA, stroji za raztros umetnih gnojil SULKY, mulčerji SEPPI. in še druge stroje in naprave, ki so potrebni za lažje opravljanje dela na vaših kmetijah. Nudimo vam tudi razne rezervne dele za vse ostale znamke kmetijske mehanizacije.

Da lahko vzdržujemo visoko kakovost našega first CLAAS servisa, se vsi zaposleni konstantno izobražujemo neposredno v Regionalnem centru CLAAS v Avstriji in Nemčiji.

Trudimo se najti razlog, zaradi česar vi potrebujete tisto, kar mi ponujamo.

Največja nagrada in pohvala za naše delo ste Vi, naše zadovoljne stranke, ki v nas verjamete in v nas vedno znova najdete vašega

PARTNERJA ZA VRHUNSKO KMETIJSKO MEHANIZACIJO.

HVALA!