CLAAS POWER SYSTEMS

CPS – CLAAS POWER SYSTEMS.

Optimalen pogon za najboljše rezultate.

 • Razvoj strojev pri CLAAS pomeni stalno stremljenje k še višjim izkoristkom, večji zanesljivosti in še večji gospodarnosti. To seveda velja za vsa področja CLAAS žitnih kombajnov, silažnih kombajnov ali traktorjev. Odločilen vpliv pri tem ima pogonski sistem. K temu pa spada še veliko več kot le močan motor.

  Pod imenom CLAAS POWER SYSTEMS sestavlja CLAAS najboljše komponente v pogonski sistem, ki mu ni enakega. Največja moč vedno takrat, ko je potrebna. Idealno prilagojena delovnim sistemom, z varčnimi tehnologijami, ki se hitro izplačajo.

  Naša vodilna zamisel "Inteligentna moč" pri tem pomeni inteligentno združevanje vseh komponent. Vedno s ciljem dvigniti izrabo stroja v uporabi.

  CLAAS gre še naprej od tega, da le opremi motor s sistemi za čiščenje izpušnih plinov: novo razviti, kot so na primer DYNAMIC POWER, DYNAMIC COOLING ali inteligentna prilagoditev celotnega pogonskega sklopa v naših traktorjih so samo nekateri primeri, ki dokazujejo, da CLAAS POWER SYSTEMS razmišlja širše. Odločujoča je namreč zmogljivost v uporabi.

  Inteligenca.

  Vse slednje parametre dela in pogonskega sistea kombinira CPS smoterno drugega z drugim. Tako so določene komponente, ki so potrebne za določeno opravilo, pametno izrabljene.