Nadomestni deli in servis

Poleg rezervnih delov, delimo tudi naše strokovno znanje. Izkušena ekipa je tukaj, da vam zagotovi servis in pomoč, ki jih potrebujete.

Vaše povpraševanje lahko pošljete na info@agrosorsak.si ali pokličete na +386 (0)2 803 91 20 in 041 275 832.

Servis v delavnici in na terenu

 

Dober servis

V slučaju potrebe so naši serviserji v najkrajšem času pri vas: izvrstno usposobljeni, zelo izkušeni in najboljše opremljeni.

Kakor hitro je napaka odkrita, uredimo dobavo potrebnih delov do vas. Vendar mi vemo: dober servis ne nudi samo kvalitete in zanesljivosti, ampak je tudi cenovno spremenljiv. V končni fazi morajo naše storitve poleg varnosti zagotavljati tudi gospodarnost vašega dela.

 

 

Varnost se lahko planira: Z optimiranimi servisnimi pogodbami

Maksimalna zanesljivost delovanja, kombinirana z maksimalno predvidljivimi stroški – to je ideja CLAAS MAXI CARE. Ta servisni program za vaš stroj vam ponuja posebno zaščito, ki sega preko zakonsko zajamčene garancije. Izberete si vam prilagojen paket in z njim tudi fiksno določene izračune stroškov morebitnih popravil. Tako imate pod nadzorom planiranje stroškov vašega gospodarstva. Tako ne rabite več računati z nenadnimi obremenitvami zaradi nepredvidenih stroškov popravil, temveč nas le pokličete in mi vam pomagamo načrtovati redno vzdrževanje vašega stroja.

 

 

Varnost se lahko planira: Z natančnimi stroški vzdrževanja

Maksimalna pripravljenost vašega stroja na delo in fiksni obratovalni stroški: to lahko dosežete le s posebej za vas in vaše ptrebe prilagojeno pogodbo za vzdrževanje. Ponujamo vam vzdrževalno pogodbo, katere čas trajanja si lahko prosto izberete, da imate zagotovljeno varnost. Varnost pomeni, da bodo vsa vzdrževalna opravila izvedena strokovno, predvsem pa pravočasno. S tem nenazadnje tudi povečujete vrednost stroja pri morebitni prodaji.

S pomočjo profesionalnega servisnega programa lahko hitro in posebej za vas izračunamo vrednost posameznega servisa ali pogodbe za vzdrževanje.

 

 

Varnost se lahko planira: Z rednimi pregledi

Stroji za spravilo pridelka so še posebej pod veliko obremenitvijo v vnaprej znanem časovnem obdobju. Za trajno zanesljivo delovanje se morajo stroji redno nastavljati in menjavati obrabne dele.

S pregledom po sezoni oz. letnim pregledom se ugotovi začetek obrabe in odkrijejo skrite poškodbe.

 

 

Vaše težave rešimo nakraju samem: Tudi kadar tega ne vidite.

CLAAS TELEMATICS v vašem kombajnu vam ne nudi le ekonomskih prednosti pri vašem delu zaradi brezžične povezave, temveč tudi hitro pomoč serviserjev. S pomočjo GSM in internetne tehnologije se podatki določenega stroja prenesejo neposredno na računalnik serviserja. Le-ta lahko od koder koli postavi diagnozo in nato pride že z morebiti potrebnimi nadomestnimi deli. Prihranjeni čas tako izboljša izkoriščenost vašega stroja.